[Update] JAL 2020: Meld je nu aan!

Op woensdag 23 september vindt de Jaarlijke Algemene Ledenvergadering weer plaats. In verband met de geldende coronamaatregelen gaat het dit jaar echter net even wat anders dan andere jaren. Om aanwezig te kunnen zijn bij de vergadering moet je je dit jaar vóór 16 september aanmelden via de website óf via het secretariaat (info@hkc-haarlem.nl). Alleen aangemelde leden hebben toegang tot de vergadering. De ruimte is beperkt, dus vol=vol!

Dit jaar hebben we als “special guests” de leden van “HKC Haarlem 2025 & beyond”. Zij zullen een presentatie geven over de ambitieuze plannen voor onze vereniging voor de komende jaren. Natuurlijk gaan ze ook graag met jullie in gesprek over hoe júllie de toekomst voor je zien. Kom dus zeker langs op 23 september en meld je nu direct aan!

De leden hebben als het goed is ook een uitnodiging en bijbehorende stukken ontvangen via de mail. Heb je deze nou niet, meld het dan even bij de redactie via redactie@hkc-haarlem.nl! Graag tot 23 september!

[UPDATE 19/09] – De inschrijving voor de JAL is inmiddels gesloten en het aantal aanmeldingen laat het toe om de jaarvergadering ook dit jaar gewoon in ons eigen clubhuis te houden. Kom je nu net onder je steen vandaan en heb je de inschrijving gemist? Zonder aanmelding kom je er echt niet in, dus doe dit snel alsnog! Vol = vol!Geschreven door: Bestuur