Jantje Beton actie – 8/9 maart

jantje beton 2014Zoals al eerder aangekondigd gaan we weer collecteren voor Jantje Beton. Dit jaar op dinsdag 8 maart en woensdag 9 maart. Jantje Beton is een stichting die geld uitgeeft aan buitenspeelmogelijkheden voor kinderen. Dit vinden wij als sportvereniging erg belangrijk en daarom willen wij ons steentje bijdragen door te collecteren. De helft van de opbrengst zal naar de stichting gaan, de andere helft mogen wij als vereniging gebruiken. HKC Haarlem zal dit bedrag gaan besteden aan jeugdactiviteiten (zoals Pinksterkamp) en spelattributen.


We gaan collecteren met alle jeugdteams en hun trainers. De reguliere training op dinsdag / woensdag komt hiermee te vervallen. 
De trainingen op vrijdag en ook de dinsdagtraining voor de E-teams gaan gewoon door!


Op dinsdag 8 maart verzamelen de kinderen en trainers van de B1, B2, C1 en D1 om 18.30u bij de AH Soendaplein en zullen dan gaan collecteren.

Op woensdag 9 maart verzamelen de kinderen en trainers van de C2, D2, D3, E1, E2, E3, F1 en F2 zich om 17.15 bij onderstaande verzamelplaatsen.

C2: Kruispunt Zaanenlaan/Marnixstraat
D2 en F1: Stuijvesantplein 5 (bij familie Burgerding)
E1 en F2: Weteringstraat 28 (bij familie vd Berg)
E2 en D3: Kastanjestraat 45 (bij familie Oosterbaan)

Enthousiaste senioren, junioren en ouders zijn van harte welkom! Meld je dan even aan bij Anneke vd Knijff of Lonneke Aakster