Jantje Beton collecte – 5 maart

Ook dit jaar gaan we weer collecteren voor Jantje Beton. Dit jaar met alle jeugdteams op dinsdag 5 maart. Jantje Beton is een stichting die geld uitgeeft aan buitenspeelmogelijkheden voor kinderen. Dit vinden wij als sportvereniging erg belangrijk en daarom willen wij ons steentje bijdragen door te collecteren. De helft van de opbrengst zal naar de stichting gaan, de andere helft mogen wij als vereniging gebruiken. HKC Haarlem zal dit bedrag gaan besteden aan de jeugd. Het specifieke doel zal nog bepaald worden.

We gaan collecteren met alle jeugdteams (E, D, C en B) en hun trainers. De reguliere training op dinsdag komt hiermee te vervallen.

Op dinsdag 5 maart verzamelen de kinderen van de D en teams om 17.45 uur in de Bomenbuurt. (Exacte locatie wordt nog bekend gemaakt). Vanaf daar gaan we een klein uur collecteren en verzamelen we rond 19.00 uur weer in het clubhuis.

Eveneens op dinsdag 5 maart verzamelen de kinderen van de C en B teams en hun trainers om 19.30 uur bij de AH Soendaplein. Vanaf hier gaan we weer collecteren.

Van alle trainers wordt verwacht dat zij meelopen met de collecte om de kinderen te begeleiden. Enthousiaste senioren en ouders zijn ook van harte welkom! Meld je dan even aan bij Maureen of Lonneke.


Geschreven door: PR/Sponsor