Kerst Pubquiz – 19 december

Helaas zal het dit jaar niet mogelijk zijn om de traditionele kerstgourmet in ons gezellige clubhuis te organiseren. Maar om het clubgevoel een beetje levend te houden hebben we een alternatieve activiteit bedacht! Op zaterdagavond 19 december geven wij een heuse HKC Haarlem Kerst Pubquiz, online via Zoom.

Deze pubquiz kun je natuurlijk alleen doen, samen met je partner/familieleden of huisgenoten of nodig je teamgenoten uit (volgens de richtlijnen van het RIVM, maximaal 3 gasten) en maak de quiz samen vanachter één laptop! Ook als je niet afspreekt, kun je je als team (maximaal 4 personen) opgeven. Je zult dan tijdens de Zoom op een andere manier met je teamgenoten moeten communiceren, bijvoorbeeld via WhatsApp. Tussen de quizrondes door zal genoeg tijd zijn om bij te kletsen met alle leden die je in deze gekke tijd maar weinig ziet.

Om deze avond wat gezelliger te maken, kun je vooraf een bierpakketje bestaande uit drie gepersonaliseerde speciaalbiertjes bij ons bestellen en voor de quiz afhalen bij het clubhuis. Het pakket kost 5 euro en je kan in het aanmeldingsformulier aangeven voor hoeveel personen je het bierpakket wilt bestellen.

De link naar het aanmeldformulier: https://forms.gle/xsR7N4YRHhZg2War8

De Quiz:
Waar: Online via zoom
Wanneer: 19 december – 20:30u
Hoe: Een link voor de zoom komt op de website en zal in de teamchats worden verspreid.

Het Bierpakket:
Waar: Afhalen bij het clubhuis
Wanneer: 19 december tussen 18:00-20:00
Hoe: Geef in het aanmeldingsformulier aan hoeveel pakketten je wilt bestellen. Betalen kan op de club bij het afhalen.Geschreven door: AC