KombiFitters blij met nieuwe trainers Roos en Lloyd

kombifitIn de twee jaar dat KombiFit bij HKC Haarlem bestaat hebben vier trainers bijgedragen aan het succes: Tessa, Björn, Michelle en Cynthia. Door drukke werkzaamheden binnen en buiten de vereniging hebben al deze trainers inmiddels het stokje over moeten dragen. Hun bezielende aansporingen zullen echter nog lang doorklinken bij het KombiFittend smaldeel van onze club. De KombiFitters zijn blij dat Niek twee nieuwe trainers heeft gevonden: Roos van der Meer en Lloyd Hoffman. We vroegen ze iets over zichzelf en hun plannen te vertellen.

Roos: Voor mijn zwangerschap was ik coach/trainer van de C2. Nu inmiddels 1,5 jaar verder wil ik weer wat actiever zijn voor de club. Een team coachen is echter nog wat te veel, maar om de week training geven aan de KombiFitters lijkt me een mooie opstap. Ik heb al eerder een aantal trainingen gegeven toen Cynthia niet kon, en ik vond het erg leuk om te doen. Ook denk ik dat het erg leuk is voor de deelnemers dat er twee trainers zijn. Dan is er ook lekker veel afwisseling. Ik heb er zin in!

Lloyd: Zelf zit ik al 11 jaar bij HKC als spelend lid. Nu speel ik zelf in de A1 en ben ik trainer/coach van de D2 en doe dit met heel veel plezier. Nu ik te horen heb gekregen dat ik ben aangenomen op het CIOS leek mij het leuk om het training geven niet te beperken tot de jeugd, maar hier ook andere doelgroepen in te betrekken. Ik zie dit ook als een leuke uitdaging voor mezelf. Voor de leden van KombiFit is het uiteraard ook leuk dat ze twee trainers hebben, voor veel afwisseling. Geen enkele trainer geeft op dezelfde manier training als de ander. Ik kan niet wachten tot de eerste training! Ook de KombiFitters hebben zin in de volgende training!