Korfbal en meer: KombiFitters aan het woord

kombifitJullie verslaggever ging in het kader van “Korfbal en meer” langs bij de Kombifitters. KombiFit bestaat sinds mei 2014 bij onze vereniging en is sindsdien gestaag gegroeid. Met Ineke en Ronald als nieuwste aanwinsten zijn er nu 13 HKC Haarlemmers die Kombifitten. Een mooi geluksgetal. Allereerst sprak de verslaggever afgelopen vrijdag met Roos (Lloyd spreken we een andere keer).

We vroegen de gewaardeerde trainster wat zij nou leuk vindt aan KombiFit. Roos: “Ik vind het gewoon hartstikke fijn om samen met de groep sportief bezig te zijn. En iedere keer een ander spelelement maakt het voor mij en de KombiFitters interessant. Daarnaast vind ik het leuk om de deelnemers uit te dagen net dat stapje meer te zetten of die nieuwe en soms lastige oefening toch zo goed mogelijk te doen”.

En wat zijn de geluiden van de KombiFitters? Een deel komt vooral voor het sporten en vind vooral het buiten bezig zijn op ons mooie complex prettig. Een andere deel sport niet alleen maar waardeert ook de derde helft. “Iedere keer als we bij HKC Haarlem zijn is het hier gezellig” zeggen Erwin en Ineke. Tot slot zegt Mariska: “Ik vind het mooi dat ook de Kombifitters zonder korfbalachtergrond steeds meer in onze vereniging integreren.” Al met al lijkt KombiFit daarmee een geslaagde toevoeging aan ons verenigingsleven.

Wilt u ook eens meedoen met de KombitFitters of kent u iemand die wellicht geïnteresseerd is? Neem dan contact op met Laura, via kombifit@hkc-haarlem.nl, óf kom gezellig langs op de vrijdagavond tussen 20:30 en 21:30 uur op ons veld aan de ’t Hoenstraat 1.