Korfballen in de zomer? DAT KAN!!!

Deze week trainen we voor het laatst; daarna is het zomervakantie en gaat de club tijdelijk op slot. Omdat velen van ons dit jaar niet op vakantie gaan, leek het ons leuk om ervoor te zorgen dat jullie je niet hoeven te vervelen. Daarom zullen we, net als eerder tijdens de “corona-stop”, ons materiaal ook tijdens de zomervakantie beschikbaar stellen voor diegene die dat leuk vinden. Wil jij tijdens de zomer je skills verbeteren óf natuurlijk gewoon af en toe gezellig een balletje schieten? Lees dan snel verder.

Natuurlijk hebben we als club niet voldoende palen voor al onze (jeugd)leden en aangezien het moeilijk in te schatten is hoeveel van onze leden een paal willen lenen, hebben we het volgende bedacht:

Heb jij interesse in een complete korfbalpaal? Stuur dan een e-mail naar info@hkc-haarlem.nl en geef in de mail aan:

  • Welke paalhoogte je wilt (voor A/B/C-jeugd, voor D/E- jeugd of F-jeugd). Max. 1 paal per gezin; een combinatie d.m.v. verlengstukken kan natuurlijk ook!
  • Wil je ook ballen lenen en zo ja welke maat (K3, K4 of K5). Max. 1 bal per maat, per gezin.

Afhankelijk van het aantal aanvragen gaan we z.s.m. kijken hoe we het uitdelen van de spullen het beste kunnen organiseren. Het aanbod is dus beperkt, dus wacht niet te lang met je aanmelding, want hierbij geldt: op = op!

LET OP: Dit aanbod is alleen geldig voor mensen die (ook) komend seizoen lid zijn/blijven van onze vereniging. Heb je je lidmaatschap opgezegd, dan kun je dus deze keer helaas niet deelnemen.

We gaan ervan uit dat je zuinig met de materialen omgaat en eventuele voorzorgsmaatregelen met betrekking tot het corona-virus in acht neemt tijdens het gebruik. Om te voorkomen dat we als club voor extra kosten komen te staan, vragen we om borg te staan voor schade, kwijtraken of diefstal. Dit betekent:

  • Jij (of jouw ouders) tekent voor de borgstelling. Dat wil zeggen dat indien er schade ontstaat aan de geleende goederen, dit verhaalt gaat worden op de persoon die het uitgifteformulier ondertekend heeft.
  • De kosten van het geleende materiaal bij schade en/of diefstal bedragen per eenheid:
    Grondplaat € 100,- / Paal € 150,- / Korf € 75,- / Bal € 25,-

We laten je ruim van tevoren weten wanneer je de paal en het toebehoren weer moet inleveren. We verwachten dat dit uiterlijk drie weken voor het nieuwe korfbalseizoen zal zijn.

Wij wensen iedereen alvast veel korfbalplezier toe!Geschreven door: Bestuur