Korfballen tijdens corona? Dat doe je thuis!

Op dit moment lijkt het alsof ons leven bijna stil staat! Iedereen probeert hier op zijn of haar manier een nieuwe invulling aan te geven. Wij kunnen ons voorstellen dat iedereen ook het korfballen enorm mist! Om dat gemis een beetje goed te maken, kwam bij het bestuur het verzoek binnen de mogelijkheid te bieden aan de leden om onze palen, korven en grondplaten te lenen. Dat lijkt ons een fantastisch idee om het “korfbalgat” dat nu is ontstaan tóch een beetje te kunnen opvullen. Tóch even weer het gevoel van de bal in de handen krijgen en een doorloopbal of afstandsschot maken. Gewoon in jouw achtertuin of op straat waar genoeg ruimte is.

Natuurlijk hebben we als club niet voldoende palen voor al onze (jeugd)leden en aangezien het moeilijk in te schatten is hoeveel van onze leden een paal willen lenen, hebben we het volgende bedacht:

Heb jij interesse in een complete korfbalpaal? Stuur dan een e-mail naar info@hkc-haarlem.nl en geef in de mail aan:

  • Welke paalhoogte je wilt (voor A/B/C-jeugd, voor D/E- jeugd of F-jeugd). Max. 1 paal per gezin; een combinatie d.m.v. verlengstukken kan natuurlijk ook!
  • Wil je ook ballen lenen en zo ja welke maat (K3, K4 of K5). Max. 1 bal per maat, per gezin.

Afhankelijk van het aantal aanvragen gaan we z.s.m. kijken hoe we het uitdelen van de spullen het beste kunnen organiseren. Daarnaast liggen op dit moment veel van onze materialen nog in de diverse zalen, dus is het aanbod voorlopig beperkt. Wacht dus niet te lang met je aanmelding, want hierbij geldt: op = op!

We gaan ervan uit dat je zuinig met de materialen omgaat en de gestelde voorzorgsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus in acht neemt tijdens het gebruik. Om te voorkomen dat we als club voor extra kosten komen te staan, vragen we om borg te staan voor schade, kwijtraken of diefstal. Dit betekent:

  • Jij (of jouw ouders) tekent voor de borgstelling. Dat wil zeggen dat indien er schade ontstaat aan de geleende goederen, dit verhaalt gaat worden op de persoon die het uitgifteformulier ondertekend heeft.
  • De kosten van het geleende materiaal bij schade en/of diefstal bedragen per eenheid:
    Grondplaat € 100,- / Paal € 150,- / Korf € 75,- / Bal € 25,-

We laten je ruim van tevoren weten wanneer je de paal en het toebehoren weer moet inleveren. We verwachten dat dit uiterlijk drie weken voor het nieuwe korfbalseizoen zal zijn.

Wij wensen iedereen alvast veel korfbalplezier toe!Geschreven door: Bestuur