Laatste mogelijkheid ophalen/ruilen nieuwe kleding

haarlemlogoKomende vrijdag (25 november) is het de voorlopig laatste mogelijkheid om de trainingspakken op te halen, pakken die niet goed zijn terug te brengen, of te ruilen.

Tussen 19.00 uur en 20.30 uur is het clubhuis open.

Als je je nieuwe trainingspak nog niet gehaald hebt, denk er dan aan dat je €35,- borg moet betalen. Als de borg wordt betaald dan ga je akkoord met de leveringsvoorwaarden van de kleding; deze zijn meegestuurd met de clubkrant. De borg kan overgemaakt worden aan de penningmeester of ter plekke worden gepind.

Vrijdagochtend zal er een nog een controle zijn op de betalingen. Mochten er nog andere bedragen open staan dan kunnen deze ter plekke worden gepind. Mocht je contant betalen dan graag gepast. Onze voorkeur gaat uit naar pinnen(/overmaken)!

Heb je nog een oud trainingspak van de club dan moet je dat dezelfde dag inleveren. (doe je dat niet krijg je je nieuwe trainingspak nog niet mee). Wil je een rokje/broekje ruilen, dan is er deze dag ook meteen gelegenheid voor. Neem dan wel je oude broekje/rokje gewassen mee, dan maken we het meteen in orde.