Nieuwe trainer voor Haarlem A1

Teus van Zoest gaat komend seizoen aan de slag met de A1.

Voor menigeen staat Teus bekend als de vader van Lieke, maar hij heeft ook een aardige korfbal carrière achter de rug. Ooit begonnen bij Onder Ons in het oosten van het land. Later, terwijl hij een opleiding op de ALO deed, heeft hij 2 jaar bij DOS ‘46 in de hoofdklasse gespeeld. Daarna heeft hij DOS een periode getraind toen ze in de reserve hoofdklasse speelden.

Anderen kennen Teus wellicht nog uit de periode dat hij in de Technische Commissie van Haarlem zat (2012-2015). De TC introduceerde toen het principe van Plezier + Prestatie = Ontwikkeling. Dit principe zal hij nu ook verder in de praktijk brengen bij de junioren.

Op verzoek van Teus gaat Tijs Rothweiler hem helpen met de training en coaching. Teus en Tijs stappen dus in op de bus naar Parijs (zie eerder wedstrijdverslag van Jelle) en nemen lol en succes mee in de overtuiging daarmee veel te kunnen leren.

Heel graag horen we wat er op jullie weg komt. Ik hoop daarom dat jullie de regels over de verslaglegging aan de club in ere houden 😊. Veel succes en veel plezier!Geschreven door: TC