Nieuwjaars Pubquiz – 22 januari

2022 is eindelijk daar! Wij van de activiteitencommissie hopen dat het een jaar wordt waarin we naast weer veel korfballen ook een hoop leuke activiteiten kunnen organiseren! Om het jaar in ieder geval goed te beginnen organiseert de AC op zaterdag 22 januari een Nieuwjaars Pubquiz!

Gezien de geldende coronamaatregelen is de quiz online, maar we hebben vorig jaar gezien dat dat de pret niet hoeft te drukken. Dus zoek je slimste medekorfballers op en geef je team (maximaal 4 personen per team) op via deze link! Bij het inschrijven kun je ook voor 5 euro per persoon een borrelpakket bestellen wat persoonlijk door ons wordt samengesteld.

De quiz zal beginnen om 20:30. Tegen die tijd zullen wij een link sturen om jullie uit te nodigen voor de Zoom. Zorg er dus voor dat je om die tijd samen met je teamgenoten (fysiek of online, het is in ieder geval belangrijk dat je goed met elkaar kunt overleggen) klaar zit voor de quiz! We hopen zoveel mogelijk van jullie te zien, wij hebben er in ieder geval zin in!Geschreven door: AC