Opening nieuw veld/clubhuis – 4 september

De sportschoenen liggen even in de kast en de koffers staan ingepakt voor een welverdiende vakantie. Maar ondertussen zijn we achter de schermen alweer druk bezig met de voorbereidingen op volgend seizoen. Hopelijk weer een “normaal” korfbalseizoen, zonder lockdowns en andere beperkingen. Nee, in plaats dáárvan weer lekker drie keer in de week (voor de meesten) sporten en daarna gezellig nagenieten in het clubhuis. Of natuurlijk als supporter langs de lijn… Je merkt, wij kunnen in ieder geval al bijna niet wachten!

Zou dat al reden genoeg zijn voor een feestje, daar komt nog bij dat we komend seizoen officieel gebruik kunnen gaan maken van het nieuwe hoofdveld met de nieuwe belijning waar iedereen zo hard voor heeft gewerkt het afgelopen seizoen. Het is ons, ondanks alle beperkingen gelukt om de STIP te bereiken en dat mag moet gevierd worden.

En dan is er óók nog de verbouwing van het clubhuis die de hele zomervakantie nog stevig doorgaat om alles af te krijgen voor de start van het nieuwe seizoen. Een nieuwe bar, nieuw meubilair, een nieuwe indeling, nieuwe verlichting… oké, we verklappen nog niet alles, maar het wordt prachtig!

Kortom, redenen genoeg voor een mooi feestje en daarom organiseren de Activiteitencommissie en “HKC Haarlem 2025 & beyond” samen een feestelijke seizoensopening op zaterdag 4 september. Houd deze datum dus alvast vrij in je agenda en houd de website en socials in de gaten voor meer informatie.

Voor nu allemaal een fijne vakantie toegewenst en tot na de zomer!


!!! SAVE THE DATE – ZATERDAG 4 SEPTEMBER !!!Geschreven door: Redactie