Pinksterkamp 2020: net even anders in corona-tijd

Alles was klaar: de locatie was geregeld, tenten opgezet, de bus gereserveerd, de spelletjes lagen op de plank. Alles was klaar voor de Olympische Pinksterkampspelen 2020! Helaas heeft het corona-virus roet in het eten gegooid en kunnen de Pinksterkampspelen dit jaar niet door gaan. Of toch wel…?

Tuurlijk gaan ze door! In aangepaste vorm natuurlijk en met inachtneming van alle maatregelen van het RIVM. De Pinksterkampcommissie is druk bezig geweest om jullie toch nog iets van Pinksterkamp te laten beleven, en dat gaat lukken!

Dé activiteit van Pinksterkamp is natuurlijk altijd de speurtocht op weg naar de supermarkt. Die speurtocht zit er nu niet in, maar er ligt wel een andere vette speurtocht voor jullie klaar. Op vrijdag 15 mei vind je op de site de routebeschrijving van de speurtocht en een antwoordenblad. Je hebt twee weken om de speurtocht te lopen, samen met je ouders of een van je teamgenootjes. Lever het antwoordenblad uiterlijk 30 mei weer in. Meer informatie hierover volgt ook aanstaande vrijdag.

Er komen nog meer activiteiten aan, dus houd de website en apps goed in de gaten!Geschreven door: Pinksterkampcommissie