Pinnen in het clubhuis? JA, GRAAG!

pinnen ja graag“Kun je het voor me opschrijven? Ik heb geen contant geld bij me.” Dit hoorde je vaak bij de bar aan het einde van de dag en/of trainingsavond. Dat is toch niet meer van deze tijd! Daarom kun je vanaf nu, op basis van proef tot het einde van het seizoen, PINNEN in ons clubhuis! Er wordt al veelvuldig gebruik gemaakt van deze nieuwe betaalmogelijkheid en daarom willen we jullie nog een paar tips meegeven om dit experiment tot een (nog groter) succes te maken.

TIP 1: Je kunt bij ons ook contactloos betalen. Dit betekent dat je (voor het pinnen van kleine bedragen) geen pincode meer hoeft in te toetsen, maar enkel je pasje langs een sensor hoeft te halen. Dit gaat sneller én je hoeft er niet persé zélf voor naar het pinapparaat te lopen. Alle grote banken zijn deze nieuwe optie aan het uitrollen of hebben dit al afgerond. Je kunt zien of jouw pinpas dit ondersteunt door te checken of onderstaand logo op je pas staat. Sommige smartphones ondersteunen deze optie ook. Dan kun je zelfs als je je portemonne bent vergeten nog betalen. Hoe makkelijk!

pinnen contactloos

TIP 2: Het betalen met je pinpas kost ons een klein bedrag PER BETALING. Ben je dus van plan om later nog een extra drankje of wat lekkers te bestellen, vraag dan of de barman/-vrouw het even voor je opschrijft. Wanneer je naar huis gaat, kun je dan alles tegelijk afrekenen en kost het ons dus maar 1x iets extra’s om jouw betaling af te handelen. Natuurlijk niet vergeten om te betalen als je weggaat!!!

TIP 3: Betalen met contant geld mag uiteraard nog steeds, maar als je graag wil dat deze nieuwe betaalmogelijkheid ook na dit seizoen behouden blijft, gebruik je pinpas dan zo veel mogelijk! Daarnaast hebben daarmee minder geld in de kassa, wat ook de veiligheid ten goede komt. En het zou natuurlijk helemaal mooi zijn als we nu allemaal nóg meer lekkere broodjes gezond, bittergarnituren, snoepjes, limonade en biertjes gaan bestellen, zodat we de kosten van het pinapparaat en binnen no-time terugverdiend hebben.

We horen graag jullie ervaringen met het pinnen in ons clubhuis. Ook als je vragen hebt over bijvoorbeeld het contactloos betalen; vraag het gerust aan de mensen van de barcommissie. Zij helpen je graag!