PK2016 – Even voorstellen… (deel 3)

haarlemlogoIn de komende weken zullen jullie worden “voorgesteld” aan de begeleiders die Pinksterkamp ook dit jaar weer tot een feest gaan maken! De begeleider van vorige keer was het snelst geraden door Lloyd; het was Marc Montauban! Kijken wie deze keer de eerste is met het goede antwoord!

Als lid van de familie ga ik dit jaar al voor de achtste keer mee op Pinksterkamp. Camping de Woensberg heeft voor mij dan ook geen geheimen meer. Net als voor jullie is het voor mij ieder jaar weer de vraag wat we gaan eten. Ik kan jullie vast verklappen dat ik het niet weet (of misschien toch wel…? – red.), maar het zal vast lekker zijn! (Tip: klik op de foto voor een groter formaat!)

pk voostellen3
Kun jij raden over wie dit gaat? Reageer dan op dit bericht via de Facebook-pagina van h.k.c. Haarlem! Ben jij de eerste met het goede antwoord, dan win je een voorsprong voor het komende kamp!