Prestigieuze podiumplaats voor recreanten

recreanten zaal 2014 2015Tijdens een drukbezet toernooi in het Kennemer Sportcenter op 28 januari zijn de recreanten derde geworden. Na een 3-3 gelijkspel tegen ZKC, een klinkende 6-3 op HBC en een iets mindere 3-5 tegen OKV werd het toernooi met de bitterballentraditie en een drankje afgesloten.
Wederom mochten we op André (bedankt!) een beroep doen als scheidsrechter en hadden we door blessureleed een groot aantal invallers: Leonie en Bart maakten regelmatig het verschil. En Maaike in het vak van haar vader Bert en Joanne in het vak van haar moeder Winfred zorgden voor unieke kind-ouder combinaties. Tijdens het toernooi werden een aantal junioren gespot die op hun vijftigste wel recreant wilden worden. Hoop voor de toekomst dus. De recreanten gaan zich nu voorbereiden op het volgende toernooi in maart.

 

We zijn ook op zoek naar nieuwe aanwas. Ben jij geïnteresseerd in recreatief en gezellig korfballen, of ken je iemand voor wie dat wat zou kunnen zijn? Kom dan kijken en meedoen op de training. Iedere dinsdag van 20.30 tot 21.30. Naast het trainen spelen we ieder jaar een paar supergezellige toernooien. Klik hier voor meer informatie