Programma 28 oktober (priktoernooi & parade)

Afgelopen weekeinde hebben we allemaal kunnen zien hoe Nederland alweer voor de zoveelste keer Europees kampioen korfbal is geworden. En als u daarmee denkt dat het veldseizoen najaar 2018 tot een einde is gekomen dan heeft u het gigantisch mis. Aankomende zondag 28 oktober staat er op de laatste speeldag voor Haarlem 1 nog een spannend korfbalevenement op de agenda: het HKC Haarlem Priktoernooi. Een leuke manier voor ouders om met hun kinderen, of voor broertjes en zusjes, eens te ervaren hoe het is om op een korf te gooien. En een uitdaging voor de korfballers binnen Haarlem om zich te meten met andere korfballers.

Het programma voor die dag is als volgt:

11:00 uur 
Verzamelen om iedereen de gelegenheid te geven zich bij het wedstrijdsecretariaat te melden en eventueel de pizzabestelling definitief te maken.

Bij het doorgeven van de prijs van de pizza is helaas iets fout gegaan. De prijs van de pizza is € 1 duurder dan eerder aangegeven en wordt dus € 6 (zes euro). Iedereen wordt verzocht dit op de dag zelf contant – en liefst gepast – te betalen bij het wedstrijdsecretariaat.

11:30 uur
Start prikwedstrijden. Iedereen speelt in zijn eigen poule een aantal voorronden, waarna er een finale bij de”amateurs/semi-professionals” en een finale bij de “professionals” volgt.

14:30 uur
Wedstrijd van Haarlem 1 tegen Zwart Wit 1. In de tussenstand staan Zwart Wit en Haarlem gedeeld vierde met evenveel punten. Dus dit belooft een spannende wedstrijd te worden waarin beide teams aan elkaar gewaagd zullen zijn.

In de pauze van de wedstrijd zullen de kampioenen van de E2 en de B1 een medaille ontvangen tijdens de zogenaamde “kampioenenparade”.

rond 16:00 uur
En na een lange dag is er dan eindelijk de welverdiende Pizza.

We hopen jullie allemaal op de 28e te zien.

 

Geschreven door: Kees van den Berg