Programma buitenkorfbal begin 2022

De eerste buitentrainingen voor de jeugd zitten er op! Oudejaarsdag 13 graden en een mooi zonnetje. Heerlijk weer om te starten met buitentrainingen, de opkomst was dan ook erg goed.

Door de lockdown liggen sportcompetities stil tot minimaal 14 januari en het hervatten van zaalsporten ligt nog lastiger. Ook het feit dat de GGD hal 3 van de Kennemerhal in gebruik heeft genomen voor de boostercampagne (zie eerder bericht) tot eind februari maakt de vooruitzichten voor een spoedige hervatting van onze eigen zaaltrainingen en wedstrijden niet rooskleuriger. We berichten jullie zodra we meer duidelijkheid hebben.

De jeugd mag buiten trainen tot 17:00 en daar willen we graag gebruik van maken. We hebben onderstaande schema opgesteld. Elk team kan 1x per week op dinsdag- óf donderdagmiddag trainen. Door het vroege tijdstip is vooral de beschikbaarheid van trainers een knelpunt. Niet alle trainers kunnen overdag tijd vrijmaken door school, studie of werk. Maar we zijn er gelukkig wel uitgekomen door het (deels) samenvoegen van teams. Enkele teams krijgen tijdelijk een andere trainer. Het schema is als volgt, ook op zaterdag is er een training of oefenwedstrijd:

Dinsdag 15.45-16.45
A1 (Tim) , B1, B2 & B3 (Jordi & Mikki) en E1 en E2 (Martijn & Martijn)

Donderdag 15.45-16.45
C1, D1 en D2 (Mikki & Tijs) en F team (Anne-Fleur & Teun)

Zaterdag 8 en 15 januari – training en oefenwedstrijden
10.00: alle F , E, D en C teams
11.30: alle A en B teams

We hopen jullie te zien op de trainingen, afmelden graag zoals gebruikelijk via de team-apps. Het is goed om elkaar te blijven zien en te sporten. Bij slecht weer gaat de training natuurlijk niet door, dit wordt door de trainer via de team-apps doorgegeven. Spijtig genoeg zullen de senioren moeten wachten tot er ook voor hen weer mogelijkheden komen om gezamenlijk te sporten.

Tenslotte
De coronamaatregelen gelden zoals die door de overheid zijn gecommuniceerd zijn (denk aan het groepsgrootte volwassen). Het is duidelijk dat wij te maken hebben met snel veranderende en onvoorziene omstandigheden. Steeds wisselende overheidsmaatregelen vraagt veel improvisatievermogen van trainers, leden, ouders en TC, het is helaas niet anders.Geschreven door: TC