Recreanten dringend op zoek naar heren

Wij – Marjan, Ester, Ilja, Laura, Patricia, Marco en Ron – vormen de recreanten bij HKC Haarlem. We zijn alweer begonnen met de training voor het nieuwe seizoen en hebben er zin in. Wel zijn we dringend op zoek naar heren om ons team compleet te maken

Wat houdt recreantenkorfbal in?
Niet iedereen heeft tijd om iedere week korfbalcompetitie te spelen. En er zijn korfballers die het wat rustiger aan willen doen. Ook kennen we HKC Haarlemmers die op latere leeftijd willen leren korfballen en daarbij niet het allerhoogste nastreven. Voor hen is er het recreantenteam. Kortom:

Lijkt het je leuk om op een ontspannen manier te leren korfballen?
Of wil je weer gaan korfballen, maar heb je het te druk voor een wekelijkse competitie?
Dan is het recreantenteam wat voor jou!

Iedereen kan op zijn niveau meedoen. En we helpen je om te leren korfballen en je verder te verbeteren. Maar we stellen geen eisen behalve dat je gezellig meedoet. We spelen zes keer per jaar een toernooi in Haarlem of de omgeving. En ieder jaar hebben we als seizoenafsluiting het fameuze recreantendiner.

Kom een keer kijken of meedoen! We trainen iedere dinsdag van 20.45 tot 21.45. Van maart t/m oktober buiten op het complex van HKC Haarlem aan ’t Hoenstraat 1 (tegenover de IJsbaan). En in de winter in een van de sporthallen in Haarlem.

Wil je eerst meer informatie? Vraag het aan Marjan Coenders via marjancoenders@worldmail.nl of Laura Plomp 06-33840270.

Wie weet zien we jou binnenkort op het korfbalveld!Geschreven door: Recreantenteam