Recreanten laten Oranje-Nassau achter zich in Badhoevedorp

recreanten zaal 2014 2015Voordat de recreanten de wei weer in gaan hebben ze dit weekeinde een zware strijd geleverd op het laatste zaaltoernooi bij Badhoevendorp. We waren met grote dank versterkt door Nicole, Bart en Lonneke van “het zevende” (H3+4, red.). De eerste wedstrijd was een thriller tegen OKV die in de laatste minuut door Bert op positieve wijze werd beslist. De westrijden tegen Apollo en Badhoevendorp verliepen jammer genoeg wat moeizamer en we moesten erkennen dat zij op dat moment sterker waren. 

Gelukkig wisten we Oranje Nassau zonder tegen ze te spelen achter ons te laten in de eindstand. Voor de statistieken: Apollo en Badhoevedorp eindigden ex aequo op de eerste plaats. Na een gezellig drankje volgde de terugreis over de A9. We hopen dat Melissa en Monique zich spoedig herstellen van hun blessures. Er wordt inmiddels weer hard getraind voor het volgende buitentoernooi op 17 juni.

Er is ruimte om de groep van de recreanten uit te breiden en we zijn her en der aan het werven. Mocht het jou wat lijken of ken je iemand: we trainen ieder dinsdag van 20.30 tot 21.30 en hebben een aantal supertoernooien per jaar. Plus ieder jaar het fameuze recreantendiner als seizoensafsluiting. Dus kom een keer kijken! Je kunt ook contact opnemen met Winfred Adriaanse op winfred.adriaanse@gmail.com of 06 4111 6671.