Recreanten verslaan Oranje-Nassau; geslaagd debuut Patricia

Afgelopen zaterdag gingen de recreanten bij Oranje Nassau op bezoek. Voor het eerst sinds jaren niet een toernooiwedstrijdje van 25 minuten of minder, maar een heuse pot van 2 x 30 minuten. Na afloop werd de wedstrijd “gezellig” en “mega” genoemd. We speelden iedere keer tegen een achterstand aan maar in het laatste kwartier kantelde de wedstrijd naar onze kant. We wonnen met 6-8 met 9 opgegeven doelpunten van Rick (3), Marco (2), Patricia (2), Kees (1) en Ilja (1). Ik heb de spelers naar hun score gevraagd en iemand heeft zich een doelpunt vergist.

Patricia is na lange tijd weer op het korfbalnest van HKC Haarlem geland en zij had een mooi debuut. We moeten ook onze invallers bedanken; Rick (topscoorder) en Kees deden het uitstekend. Jullie 06 zit in onze telefoon. Tot slot was er een record: nog nooit hadden we zoveel uit-supporters. Speciale dank daarom aan de Supportersbus, de familie Dussenbroek en Elias en aanhang. Na afloop was er nog een gezellig samenzijn met onze gewaardeerde vrienden van Oranje-Nassau.

Op zaterdag 30 november willen de recreanten schitteren op hun zaaltoernooi in de Kennemer Sporthal. Zet het alvast in je agenda.Geschreven door: Ron Konijn