Recreanten zonder puntenverlies winnaar in Kudelstaart

Het gaat goed met de recreanten. Er wordt met plezier getraind en het natuurlijk verloop van leden is opgevangen door een nieuwe aanwas van spelers. Wel kunnen we nog heren gebruiken. Richting het toernooi op 1 december in Kudelstaart is er fel en geconcentreerd getraind. Ija debuteerde met goede wedstrijden en rondspelend korfbalinzicht zeer verdienstelijk (die doelpunten komen vanzelf!). Gerrit maakte na twee jaar een comeback bij de recreanten en schitterde door met fraaie doorloopballen te scoren. Het was zo’n avond waarbij iedere speler het beste van zichzelf liet zien.

Ook zagen we eindelijk met succes de spelpatronen die Jefrrey en Marco ons voortdurend laten oefenen. En Irma was zeer verheugd dat ze op deze korfbalzaterdag 4 doelpunten had gescoord, 2 meer dan haar jongste dochter. De wedstrijdstatistieken: 5-2 tegen Oranje-Nassau, 5-2 tegen Badhoevedorp, 3-1 tegen Ados en 2-1 tegen VOZD.


O ja, nog een bijzonderheid: Tot twee keer toe nam een speler op het toernooi een vrije bal, terwijl deze eigenlijk een strafworp mocht nemen. Spelers die niet opletten en scheidsrechters die onvoldoende duidelijk communiceren…

Tot slot danken de recreanten Bert voor zijn mooie invalbeurt en André die alweer voor ons wilde scheidsrechteren.

Geschreven door: Ron Konijn