Sinterklaasfeest – zaterdag 25 november

Op zaterdag 25 november vieren wij met de jeugd van H.K.C. Haarlem Sinterklaas! De jeugd is verdeeld over drie groepen. Hieronder zijn alle details te vinden.

E-jeugd
Jullie zijn om 16.00 uur van harte welkom in het clubhuis. We gaan met jullie op zoek naar chocoladeletters. Als jullie de opdrachten goed  uitvoeren en de vragen goed beantwoorden staat jullie iets lekkers te wachten! Om 17.30 kunnen jullie worden opgehaald.
Geef je op bij de trainer!

B, C en D-jeugd
Voor jullie begint het sinterklaasfeest om 18.00 uur. We gaan het traditionele sinterklaasdobbelspel spelen. Koop twee kadootjes (maximaal 5 euro voor beide) en neem ze mee naar de club. En dan maar afwachten waar je na het dobbelspel mee naar huis gaat! De activiteitencommissie zorgt voor eten, drinken en een clubhuis in Sinterklaassfeer. We sluiten om 19.30 af.
Geef je op bij de trainer!

A-jeugd
Om 20.00 uur worden jullie verwacht in het clubhuis. Bedenk met je team wat jullie graag willen. Het dobbelspel spelen of liever lootjes trekken en een gedicht maken. Zorg voor 2 kadootjes (maximaal 5 euro) als jullie kiezen voor het dobbelspel.
Geef je op bij de trainer!

De activiteitencommissie heeft er zin in! Wij hopen jullie ook! We zien jullie graag allemaal in het clubhuis verschijnen op zaterdag 25 november aanstaande.