STIP Actie: Veiling H4 met unieke items!

We zijn inmiddels halverwege voor wat betreft de STIP Actiemaanden en met een flink aantal succesvolle acties is er al een mooi bedrag opgehaald voor het nieuwe hoofdveld + dugouts. Dat smaakt natuurlijk naar meer en daarom opent Haarlem 4 vanaf vandaag de officiële STIP Veiling.

Via Facebook kunnen jullie de hele maand februari bieden op unieke items. Er is nu al van alles te vinden en dat wordt waarschijnlijk de komende tijd alleen nog maar verder uitgebreid! Leuke hebbedingetjes, verschillende belevenissen en zelfs een aantal professionele diensten, allemaal aangeboden door de spelers/supporters van Haarlem 4. Hieronder alvast een voorproefje, voor alle items: check onze Facebook-pagina.

Meedoen kan door simpelweg te bieden in een reactie onder de foto van het item. Heb je geen Facebook? Stuur dan een berichtje naar één van ons, dan zorgen wij dat jouw bod verwerkt wordt. En bedenk: de opbrengst gaat uiteindelijk naar het goede doel, dus er mag best “overboden” worden! Eenmaal… andermaal…. Succes!
Misschien hadden jullie het al gezien? De actuele totaalopbrengst van alle STIP acties is nu direct zichtbaar op de website (check de banner). De tussenstand op dit moment: er is al ruim €1400,- opgehaald!!!Geschreven door: Haarlem 4