STIP Acties: AC bakt 500 oliebollen!

De maanden januari en februari zijn omgedoopt tot de “HKC Haarlem – Stip op de Horizon ACTIE-maanden voor de nieuwe belijning van het hoofdveld + de dug-outs“. Dat bekt natuurlijk niet zo heel lekker, vandaar dat we jullie vanaf nu gaan berichten over alle bijbehorende inzamelacties onder de noemer: “STIP Acties”. En we trappen gelijk af met een actie die plaatsvond, eigenlijk nog net vóórdat de actiemaanden begonnen waren.

Op 30 december plaatste de AC een berichtje op de website waarin ze aankondigden oliebollen te gaan bakken voor alle HKC Haarlemmers. “De rest is geschiedenis”, zou ik bijna willen zeggen, want de actie was zo’n ongekend succes dat er binnen 4 uur na de bekendmaking al 500 oliebollen waren besteld!!! Die bak je als “amateur-oliebolbakker” natuurlijk niet zo 1-2-3, dus dat werd een flinke uitdaging.

Op oudejaarsdag verzamelde de AC daarom al vroeg in het clubhuis. Van 9 uur ’s ochtends tot 4 uur in de middag zijn Jelle, Luce, Maxime, Tijs en zelfs de moeder van Luce, bezig geweest met mixen, bakken, verkopen en schoonmaken. En met als fantastisch resultaat 500 heerlijke bollen (zelf geproefd! – red.) en maar liefst €244,- opbrengst voor de STIP!

Of ze het volgend jaar weer aandurven, dat moeten we nog even afwachten, maar voor nu in ieder geval alvast een mooie eerste stap naar ons einddoel en gelijk een goede kanshebber voor het VIP-pakket! Gefeliciteerd met dit mooie resultaat!


Wat wordt jouw STIP actie?!
Heb jij met je team/commissie ook al een goede actie bedacht en wil je die graag extra promoten op de HKC Haarlem website en socials? Geef het door via redactie@hkc-haarlem.nl!Geschreven door: Redactie
Foto’s: AC