Super Saturday #2: B1 kampioen & pizza’s!

Super Saturday is een nieuwe term binnen onze vereniging. Hiermee bedoelen we een zaterdag waarop onze selectieteams (Haarlem 1 en 2 dus) thuis spelen. Een extra aanleiding voor iedereen om een fijne korfbaldag bij ’t Hoenstraat 1 te hebben. Jullie verslaggever kon afgelopen zaterdag zelf niet aanwezig zijn op het veld. Gelukkig wilde Roland Leer mij vertellen wat er allemaal gebeurd is.

Sportief was het een mooie dag. Als aftrap van de dag werd de B1 kampioen door met 13-7 van BEP B1 te winnen. Gefeliciteerd kanjers! Met 4 overwinningen en twee gelijkspellen werden er in totaal 10 punten gehaald door HKC Haarlem (6 verliespartijen). Een gemiddelde wedstrijddag wat dat betreft dus.

Ondanks het mindere weer was de opkomst goed. Een honderdtal HKC Haarlemmers en aanhang hadden zich aangemeld voor een van de twee pizzamomenten. Er was een groep om 18.00 uur (na de wedstrijd van Haarlem 1) en een groep om 19.15 uur (na de wedstrijd van Haarlem 3). De foto’s spreken voor zich, het was weer geslaagd. Veel dank aan onze gloednieuwe sponsor: New York Pizza, voor de heerlijke pizza’s!

Tot slot ben ik benieuwd wat we op Super Saturday #3 (op 19 oktober – red.) op ons bordje krijgen…

Met dank aan onze sponsor: New York Pizza!

Geschreven door: Ron Konijn