Team A1: “Scoren met plezier”

Het was weer een zaterdag zoals alle andere, nou ja eigenlijk dus totaal niet. Afgelopen zaterdag was Furore aan de beurt, een wedstrijd met een lichtpuntje en een bizarre score!.

We hielden ons niet in en na 3 minuten stond het al 4-0!! Het kon bijna niet beter, maar toch wel. Al snel kwam er een nog groter verschil in de score; 8-0, 10-0 … Aan de kant en in het veld dachten we al heel snel aan ons subdoel: de 20 halen. Ook dachten we aan de nul houden en als je ’t over de duivel hebt, daar was ie dan, het 1e doelpunt van Furore. Maar geen stress, we wisten dat het goed kwam. We gingen uiteindelijk met 19-1 de rust in waarbij iedereen al een keer gescoord had!

Weinig te bespreken, dus zo weer het veld op. En daar gingen we weer op naar de 20 en er voorbij. Weer een vlammende start, zoals het hoort: sterk beginnen en zorgen dat je plezier hebt met elkaar. En dat was er! Bijvoorbeeld na een hele echte “under the bridge” van Rohan! Maar ook toen Dylan samen met Glenn in een vak het veld betraden.

Op gegeven moment speelde Furore nog maar met zeven man, dat was nog best een gedoe in de aanval. Tegen drie verdedigers, wat nu? Nog nooit gehad. Schieten voor een kwartje met een vaste rebounder zonder verdediger, best lastig.

De uiteindelijke score was 30-3, oftewel de 20, zelfs de 30 gehaald! Een bizarre score voor ons. En ook nog horen dat concurrent AW/DTV verloren heeft, het weekend kon niet meer stuk. We staan nu vier punten los van de twee concurrenten. Als we zaterdag winnen van de nummer 2, zijn we een heel eind op weg naar ons eerste kampioenschap. Ook al moeten we dan na de zaal nog zes potjes spelen.

Met dank aan alle wissels die ook allemaal nog ruim en heel goed hebben meegedaan: Glenn, Marin, Dennis en Abel!

Zaterdag a.s. dus de topper tegen Sporting West, om 11.00 uur thuis, voorafgaand aan Haarlem 2 en 1. Komt allen kijken!Geschreven door: Dylan (A1)