Team A1: “Spanning en Plezier in winnen”

Dit weekend speelden we de topper tegen AW.DTV. Dit was voor ons een belangrijke wedstrijd omdat AW.DTV met ons op de gedeelde eerste plaats stond. Je voelde bij iedereen gezonde wedstrijdspanning maar iedereen had er ook super veel zin in. Gelukkig zat het weer vandaag mee. Geen wind en geen regen, dus we waren er klaar voor!

Het vak van Suze, Nika, Rohan en Dylan begon in de aanval en het vak van Lieke, Madelief, Brendan en Jasper begon in de verdediging. Als snel maakte Rohan de 1-0 en niet veel later scoorde Nika de 2-0. Ik denk dat we allemaal al snel doorhadden dat we genoeg kansen kregen en dat we dit verder door moesten zetten. Verdedigend ging het super lekker. We hebben in de eerste helft maar 4 doelpunten tegen gekregen.

We gingen de rust in met een 4-7 voorsprong. Ons doel voor de tweede helft was om net zo goed te blijven verdedigen en in de aanval opzoek te gaan naar de goede kansen. In de tweede helft begon AW.DTV in de aanval en scoorde al snel 2 keer (6-7). Hierdoor kwamen wij eventjes kort in een dipje maar daar kwamen we al weer snel genoeg uit toen we scoorden (6-8).

Wij zijn eigenlijk de tweede helft niet in gevaar geweest omdat we minimaal 2 doelpunten voorstonden. Maar we moesten nog steeds wel de goede acties maken waardoor we niet de bal verspilden. De wedstrijd eindigde in 10-15. We waren allemaal super blij toen we gewonnen hadden want dit was de wedstrijd waar we eigenlijk al 4 weken naar uitkeken.

Volgende week spelen we tegen KVA en die zullen wij ook winnen!

Geschreven door: Nika (A1)