Teamindeling jeugd seizoen 2016/2017

korfbal vet cool articleOm jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden, laten we jullie via deze weg alvast weten hoe en wanneer de teamsamenstelling voor volgend jaar bekend gemaakt wordt.

Het hele jaar door proberen we zo goed mogelijk inzicht te houden in de ontwikkeling van alle jeugd spelers binnen de vereniging. Dit doet de TC door zelf naar wedstrijden te kijken en door te overleggen met trainers/coaches. De procedure en planning voor de nieuwe teamsamenstelling is dan als volgt:

-In februari / maart maakt de TC, in overleg met de JC, een eerste opzet voor de teamindeling. Zo weten we hoeveel teams we volgend jaar kunnen gaan vormen.

-Op dinsdag 10 mei (als we precies weten wie er allemaal gaan spelen in het nieuwe seizoen), leggen we deze eerste opzet voor aan alle trainers/coaches. Dan mag ieder zijn/haar mening geven en gaan we schuiven met naamkaartjes, om zo uiteindelijk tot de beste teamindeling te komen. Waar we op letten tijdens het schuiven zijn: kwaliteit, sociale aspecten, gemiddelde leeftijd, teamsamenstelling, verdeling jongens/meisjes.

-Donderdag 12 mei hebben we TC-vergadering; de teams worden dan definitief gemaakt. We gaan kijken welke trainers/coaches het beste bij de teams passen. Waar nodig stellen we de trainers/coaches hiervan op hoogte.

-Maandagavond 23 mei ontvangt iedereen een mail met daarin de nieuwe teamindeling; dit wordt dan ook gelijk op de website geplaatst. Zo weten we zeker dat iedereen op gelijke tijd over deze indeling kan beschikken.

-Dinsdag 24 mei en vrijdag 27 mei zijn er mensen van de TC aanwezig op de Kleverlaan zodat iedereen die dat wil, vragen kan stellen over de indeling.

-Na het laatste speelweekeind (28 mei) wordt er nog twee weken in de nieuwe teamsamenstelling gespeeld.

TC HKC Haarlem,

Han, Rein, Tessa, Irma, Svenja en Sylvia