Teamindeling jeugd seizoen 2021/22

Door de Technische Commissie en de trainers is weer flink gepuzzeld om de teamindeling (klik) van de jeugd voor volgend jaar te maken.

Korfbal werkt met het systeem van gemiddelde leeftijden in een team in plaats van harde leeftijdsgrenzen. Het maakt het indelen van de teams flexibeler. De teams worden in principe op sterkte ingedeeld, waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met vriendjes en vriendinnetjes (zie voor verdere uitleg waar we rekening mee houden bij de teamindeling een eerder bericht op de site).

Als je vragen hebben over de teamindeling, kan je daarvoor bij de TC terecht op donderdag 20 mei vóór en na de trainingen (op andere trainingsavonden na het Pinksterkamp kan dat natuurlijk ook nog).

We hebben nog niet voor elk team twee trainers kunnen indelen. We zoeken nog even verder. Dit kan betekenen dat er nog verschuivingen bij de trainers optreden.

De kinderen die uit de kangoeroes naar de F gaan zijn nog niet ingedeeld, dit volgt binnenkort na overleg met de ouders.

Na het Pinksterkamp trainen we nog één week in de oude teams en vanaf 1 juni gaan we in de nieuwe teamsamenstelling trainen. De E, D en C-teams trainen dinsdag en donderdag om 18:30 uur, de A en de B-teams trainen om 19:30 uur. De F-jes trainen één keer in de week op donderdag van 18:15 tot 19:15 uur.Geschreven door: TC