KombiFit (40+)

Kom in beweging met KombiFit!

Bewegen is natuurlijk erg gezond, maar de stap naar de sportschool is vaak toch lastig. De vereniging HKC Haarlem organiseert wekelijks in groepsverband een sportief uurtje KombiFit, waarin fit & gezelligheid samen gaan.

Wat is KombiFit en voor wie is het bedoeld?
We doen allerlei sport- en bewegingsvormen doen zoals balspelen, circuits conditietraining, badminton en nog veel meer! Tijdens de trainingen is het belangrijkste dat iedereen lekker aan het bewegen is op hun eigen niveau en hierbij veel plezier heeft. Het is voor iedereen vanaf 40 jaar die meer wil gaan bewegen, maar er niet aan toekomt. Dus beginners, (ex-) sporters, ouders, (60+) senioren, buurtbewoners: iedereen is welkom en kan samen komen KombiFitten in evenwichtige groepen! We sporten samen met onze enthousiaste sportbegeleiders Roos en Joost. Als zij verhinderd zijn, is een gasttrainer. Bovendien kunt u ook deelnemen aan alle gezellige evenementen, die HKC Haarlem voor zijn leden organiseert!

Pas ik binnen de KombiFitgroep?
Bij iedere groep die samen sport ontstaat vanzelf een evenwicht tussen sportiviteit en ontspannen bewegen. De KombiFit trainers zorgen er echter voor dat ieder op zijn manier kan trainen. Op dit moment zijn we bezig om mensen te werven die ook wat meer ontspannen willen sporten. Ze kunnen op hun eigen niveau meedoen met de huidige groep en er zal zo spoedig mogelijke een extra groep voor hen gevormd worden. U kunt dus altijd bij ons in beweging komen!

Trainingstijden
De trainingstijden van het buitenseizoen zijn op vrijdag van 19:30 tot 20:30 op het veld van HKC Haarlem. Afhankelijk van de belangstelling kunnen er extra trainingsuren(/-dagen) bij komen gedurende het seizoen. Het binnenseizoen duurt van november t/m maart. In het binnenseizoen wordt getraind in de mooie sporthal van het Spaarne College (Badmintonpad 15, Haarlem) die vlakbij het veld van HKC Haarlem ligt. De trainingstijden binnen zijn van 20:00 tot 21:00 uur.

Aanmelden/Interesse:
Bent u direct enthousiast, dan kunt u uw interesse in deelname aan de KombiFit-trainingen van HKC Haarlem melden via e-mail: kombifit@hkc-haarlem.nl.

Proberen?
Iedereen mag drie keer GRATIS mee-sporten en wordt daarna lid als het goed bevalt (slechts €11,25 per maand!). Proef de sfeer en kom vrijblijvend eens kijken op de sportvelden van HKC Haarlem aan ’t Hoenstraat 1 in Haarlem. KombiFit is van april t/m oktober op het veld en ’s winters sporten we in de zaal.

kombifit logos