They did it… Haarlem C1 Kampioen!

Twee derde van de veldcompetitie zit er pas op en de C1 is al niet meer in te halen door de concurrentie. En daarmee is het eerste kampioenschap van HKC Haarlem van dit seizoen een feit.

Niet alleen won de C1 haar wedstrijd tegen ZKC met overtuiging (9-1). De directe concurrenten schakelden zichzelf uit door een onderling gelijkspel. Waarna de C1 niet meer is in te halen met vier gewonnen wedstrijden en nog twee te gaan. Een prima prestatie en dat in de eerste klasse (C1E).

Voor één van de coaches, en een aantal kinderen, het vierde jaar op rij dat er minimaal wel één kampioenschap per jaar wordt behaald. Ook dat is een prestatie waar we als kleine vereniging trots op mogen zijn.

De komende twee wedstrijden zijn misschien voor het kampioenschap niet meer zo relevant, maar zeer zeker wel voor het leerproces van onze kanjers. En er is niks leukers dan een veldseizoen afsluiten met “onverslagen” in het standenlijstje. Dus hoewel het kampioenschap al binnen is, is er nog steeds een doel om naar te werken.