TRAINEN! – Start senioren, vervolg jeugd

Nu de jeugd elke week vol enthousiasme buiten aan het korfballen is, krijgen we signalen dat het ook bij de senioren begint te kriebelen. Volwassenen mogen nu niet in teamverband trainen, maar… wél in koppels! We bieden dan ook degenen die willen, de mogelijkheid aan in een koppel per korf aan hun korfbaltechniek en conditie te werken. Omdat de avondklok voorlopig nog niet wordt afgeschaft vinden de trainingen plaats op zaterdagmiddag, vanaf 20 februari. Arjan en Mark gaan deze trainingen begeleiden. Om 14:00 uur start de selectie en om 15:00 uur het 3e en 4e. Via een daarvoor in het leven geroepen formulier kan je je in tweetallen opgeven en je kleur per tweetal aangeven. Zo weten we wie er komen en is tijdens de training duidelijk in welke tweetallen getraind wordt. Tenslotte vragen we je niet te vroeg te komen en niet te blijven hangen na de trainingstijd, zodat er ruimte genoeg is om ons aan de 1,5m afstand te houden.

Koppeltrainingen senioren (vanaf zaterdag 20 februari):
14:00-14:45 uur – Haarlem 1 en 2
15:00-15:45 uur – Haarlem 3 en 4


Vervolg programma voor de jeugd
In afwachting van een eventuele start van competitie en/of warmer weer blijven we voorlopig eenmaal in de week trainen met de jeugd en organiseren daarnaast een sportieve activiteit op de zaterdagen. In de voorjaarsvakantie wordt er doorgetraind.

Zaterdag 20 februari organiseert de AC een activiteit met de jeugd. Informatie hierover volgt.
Zaterdag 27 februari vieren we vakantie en is er geen activiteit.

Zaterdag 6 maart staat ‘hussel de trainers’ op het programma. Dé kans voor de trainers om te kijken hoe het er bij een andere leeftijdsgroep of niveau aan toe gaat en voor de spelers een leuke afwisseling.

Zaterdag 6 maart hussel de trainers, het schema:

11:00 uurF1: Milo en AbelE1: Mark en TijsE2: Ariena en Silke 
12:00 uurD1: Jordi en ChloëD2: Lotta en CarlijnD3: Anne-Fleur en RinskeC1: Sirik en Verena
13:00 uurC2: Noud en MelleB1: Diewert en TimA1: Verena en Mikki 
14:00 uurA2: Mark en Lotta   Geschreven door: TC