Twee recreantentoernooien: magistraal debuut van Niek

Een paar weekjes geleden hebben de recreanten een verdienstelijk toernooi gespeeld in Sporthal De Pijp (Amsterdam) met 1 x gewonnen, 1 x gelijk en 1 x verloren. Korfbalvader Niek debuteerde bij de recreanten. Hij heeft al die jaren goed opgelet bij de wedstrijden van zijn dochter, want hij speelde zeer sterk voor een debutant.

Ook tijdens het Haarlemse toernooi afgelopen zaterdag in de Kennemerhal was hij goed aanwezig in zijn vak. Die avond was het wederom 1 x gewonnen, 1 x gelijk en 1 x verloren. Het spelniveau van Haarlem was goed te noemen. De laatste wedstrijd was op het niveau van wedstrijdkorfbal, breedtesport weliswaar, maar toch. Het puntenverlies kwam met name door persoonlijk fouten dus daar is nog een weg te gaan. Dank nog aan Malou voor een mooie invalbeurt en aan André voor het fluiten.

Het volgende recreantentoernooi is op 13 april in Zaandam. Misschien iets voor de supportersbus? Mocht je al kaartjes hebben voor de Korfbal League finale op die dag: dump ze op Marktplaats en kom kijken naar de titanengevechten die dan plaatsvinden.

Heb je interesse om met de recreanten mee te doen. Klik dan hier.Geschreven door: Ron Konijn