Tweede Buurtlunch wederom gezellig & lekker

haarlemlogoAfgelopen dinsdag heeft in het Buurtsportcentrum (clubhuis HKC Haarlem op de ’t Hoenstraat 1) de tweede buurtlunch plaatsgevonden. De buurtlunch is een van de initiatieven die HKC Haarlem organiseert om mensen uit de wijk meer met elkaar in contact te brengen. Ook deze keer vonden velen de weg naar ons clubhuis; in totaal genoten 22 deelnemers van een aantal heerlijke versnaperingen. Hieronder een kort verslag.

Het was een zeer gezellige samenkomst met bezoek van Bo van de organisatie BUUV en van Mirna Lighthart die mensen zocht om een filmpje te helpen maken van activiteiten (zoals deze) in de buurt. De deelnemers hebben genoten van uiensoep, tomatensoep, heerlijke tonijnsalade van Conny en mooie huzarensalade van Nel. Daarnaast nog broodjes, kaas en nog veel meer.

Wat de kosten betreft is er quitte gedraaid met een bijdrage van 3 euro per persoon. Dat zal ook voor de volgende keer aangehouden worden.

De volgende Buurtlunch is op 28 februari. Er is contact geweest met Marzoug en hij wil graag een oosterse soep maken, met daarbij Turks brood. We laten onze gedachten nog even gaan over wat we er verder bij doen.

Wilt u ook graag aanschuiven bij de Buurtlunch of kent u iemand die hier wellicht interesse in heeft? Neem dan contact op met Cokky Bentvelsen via cbentvelsen@hotmail.com.