Uitslag poll: “Eten in de kantine”

Details Written by webdesign Published: 03/11/2013
resultaat_poll2Een tijdje geleden hebben we jullie via Facebook gevraagd om suggesties welke nieuwe etenswaren jullie graag verkocht zouden willen zien worden in onze kantine in de toekomst. Vervolgens kon iedereen in de poll op de website een maand lang stemmen op de top 5 beste inzendingen. Er zijn in totaal 138 stemmen uitgebracht en de uitslag bespreken we hieronder.

 

Het saucijzenbroodje en de shoarmedog hebben de minste stemmen weten te bemachtigen; respectievelijk 16 en 18 stuks. Van alle opties is het broodje (korf)bal op de derde plek geëindigd met 18,1% van de stemmen. De nummer 1 en 2 namen eigenlijk vanaf het begin af aan steeds de koppositie van elkaar over. Uiteindelijk trokken de belegde broodjes aan het langste eind met maar liefst 41 stemmen (29,7%). Het broodje gezond is daarmee op de 2e plek geëindigd, met toch ook nog 38 stemmen (27,5%).

Ondanks het feit dat de uitslag niet bindend is voor wat er na de zaalperiode te verkrijgen is in onze kantine, is toch duidelijk geworden dat een groot deel van de leden (57,2%) graag meer gezonde alternatieven ziet naast de frituursnacks en het broodje unox. De redactie zal deze uitslag voorleggen aan de kantinecommissie en het is vervolgens aan hen wat zij met dit duidelijke signaal gaan doen.

Binnenkort zal er een nieuwe poll gestart worden, via Facebook, speciaal voor de senioren leden van onze vereniging m.b.t. het open zijn van de kantine op de vrijdagavond tijdens de zaalperiode.

Iedereen bedankt voor het stemmen en blijf de site in de gaten houden voor nieuwe polls!

 

article_end