Update vanuit de (nieuwe) TC

Het veldseizoen vordert al gestaag; eindelijk wordt er weer intensief gekorfbald op ons complex! Dit betekent ook dat de vernieuwde TC gelijk aan de slag moest. Hierbij een bericht aan jullie om de TC voor te stellen en inzicht te geven in haar activiteiten. De TC bestaat momenteel uit zeven personen waarbij de hoofdtaken als volgt zijn verdeeld:

  • Focus senioren: Manon Aarsen en Mariya Ramzan
  • Focus jeugd: Noud van Beek (contactpersoon A, B en C), Martijn Korthorst (D, E en F) en Tim van Ingen.
  • Wedstrijdsecretariaat A,B en C: Daisy van den Broek
  • Wedstrijdsecretariaat D, E en F: Marleen van Mombergen

Afzeggen voor wedstrijden dient te gebeuren via een persoonlijk bericht aan het wedstrijdsecretariaat. De telefoonnummers staan in de teamapps.

Terugkijkend naar augustus en september is de TC met name druk geweest met het invullen van enkele lege plekken in teams, de laatste trainersplekken vullen, oefenwedstrijden organiseren en natuurlijk de noodzakelijke formaliteiten met de KNKV afhandelen. Het uitvallen van enkele jeugdwedstrijden door quarantainemaatregelen van een groot aantal jeugdleden was helaas niet te voorkomen. Inmiddels zijn deze wedstrijden ingehaald.

Het seizoen is al met al mooi gestart met mooi weer op de trainings- en wedstrijddagen, dat helpt natuurlijk altijd. Goed nieuws is verder dat er diverse nieuwe (jeugd)leden zijn ingestroomd en dat we wederom een 4e seniorenteam in competitie hebben! De volgende taak is het voorbereiden van het zaalseizoen. We verheugen ons in ieder geval al op de start van een nieuw F-team in de zaal.Geschreven door: Martijn (TC)