Verbouwing clubhuis: “Toekomstbestendig en huiselijker”

Er wordt heel wat gerenoveerd en verbouwd in ons clubhuis. Jullie verslaggever wilde er meer vanaf weten en sprak met Mark Moene, die projectleider van het geheel is.

Hoe kwamen jullie eigenlijk op het idee om met het clubhuis ingrijpend te veranderen?
Met de clubhuiscommissie bespraken we het achterstallig onderhoud dat aangepakt moest worden. Bijvoorbeeld de achterwand die geschilderd moet worden of de plafondplaten die hun hoogtepunt gehad hebben. Gaandeweg kwamen er steeds meer dingen bij. We besloten het ambitieus aan te pakken en het clubhuis toekomstbestendig en huiselijker te maken. Nadat onze plannen door het bestuur waren goedgekeurd zijn we aan de slag gegaan.

Wie werken en allemaal aan mee?
Teveel om op te noemen. Ik heb tot nu toe met 25 à 30 mensen samen gewerkt. Iemand had zelfs geklaagd dat ze nog niet benaderd was om mee te helpen.

Wanneer zijn jullie klaar?
We liggen goed op schema en zijn eind mei/begin juni klaar.

Wat wil je tot slot nog kwijt?
Ik hoop dat we snel met zijn allen in het vernieuwde clubhuis samen kunnen komen. Als je wilt helpen kun je mij aanspreken of een mail sturen naar clubhuis@hkc-haarlem.nl

Beste Mark, bedankt voor het interview en ik wens jou en al je helpers succes met de vernieuwing van het clubhuis.Geschreven door Ron Konijn