Verslag A1: “Ik dacht echt: “Dit gaat hem worden!””

Na eerst met 3-0 achter gestaan te hebben kwam er een periode van onze kanjers uit de A1 waarin ik echt dacht: dit gaat hem worden. De eerste wedstrijd die onze A1 echt gaat winnen, na zo vaak er dicht tegenaan te hebben gezeten.

Zoals gezegd werd het eerst 3-0 voor Furore. Maar toen ging het draaien in beide vakken met leuk afwisselend korfbal, waarbij het schot mijn inziens nog te vaak teveel werd gemeden. Maar goed, ze kwamen wel terug naar 3-4. En uiteindelijk heeft er ook nog 5-8 in het voordeel van onze kanjers op het scorebord gestaan.

En toen… toen zakte het in…

Bij rust stond het 8-8. En vervolgens na de rust liep Furore uit naar een voorsprong van 13-9. Het spelletje van de tegenstander was heel simpel maar zeer doeltreffend: breng de schutter in stelling. En in elk vak hadden ze er één.

Dus onze kanjers moesten weer achter de feiten aan gaan lopen. Heel knap kwamen ze toch weer terug naar 13-12. Maar ze konden het verschil niet rechtbreien en hadden soms ook niet het geluk aan hun kant. Uiteindelijk werd de eindstand 14-13.

Mijn hoop is gevestigd op komende zaterdag. Met zoveel talent moet het er toch eens een keer uitkomen!