Verslag A1: “Pakken we die felbegeerde overwinning in Amsterdam?”

In de thuiswedstrijd hadden we verloren en dat kwam voornamelijk door een dame die ontzettend veel doelpunten had gemaakt en daarom hielden we daar ook nu weer rekening mee. Gelukkig voor ons deed ze deze wedstrijd niet mee en zo kon de wedstrijd in een uitermate warm Amsterdam van start gaan.

We begonnen de wedstrijd zeer goed en stonden binnen 15 minuten 1-5 voor. Het opvallende daarvan was dat 4 van die doelpunten doorloopballen waren. Daarna kreeg Blauw Wit een sterke fase en werd het 8-6 door voornamelijk afstandsschoten en gingen we de rust in met een 9-8 achterstand. En van die 9 goals waren er 8 van afstand en 1 vrije bal.

Na de rust hadden wij een zeer sterke periode en stonden we na een kwartier 10-12. Er werd alleen een stuk minder gescoord in 2e helft doordat beide teams de verkeerde kansen namen. De wedstrijd eindigde in 14-14. Wat naar mijn mening een eerlijke uitslag was.

Zaterdag 28 april spelen we uit bij AWDTV; een zeer belangrijke wedstrijd aangezien we allebei maar 3 punten hebben en onderaan staan. Dus dan gaan we die punten uit Amsterdam meenemen.

Geschreven door: Tim van Ingen