Verslag A2: “De welverdiende medailles”

De A2 was vorige week – eerder dan verwacht door hulp van de directe concurrent – al niet meer in te halen of gelijk te komen, maar anders hadden ze vandaag nog moeten winnen om alleen bovenaan te komen. En dat was toch wel het ultieme doel.

Vandaag begonnen ze hun wedstrijd toch wel een beetje zenuwachtig tegen de nummer drie van de poule Madjoe. Een vereniging waar het niet uit maakt tegen welk team je moet spelen, maar waarbij elk team het altijd lastig is om tegen te moeten spelen. In het begin nam Madjoe een aardige voorsprong, maar onze kampioenen kwamen op karakter terug. En uiteindelijk werd de wedstrijd alsnog gewonnen met 11 tegen 10, waarin het tot de laatste seconden spannend bleef met schoten van Madjoe die miraculeus in de korf draaiden maar er uiteindelijk toch weer uit sprongen. Alsof er een engeltje in de korf zat die alle ballen er weer uitgooide.

Een prachtig zaalseizoen van Mikki en de zijnen, met uiteindelijk dan toch de welverdiende medailles.Gescheven door: Kees van den Berg