Verslag B1: “Zeker geen saaie wedstrijd!”

De tweede wedstrijd van het veldseizoen voor de B1. Na de vakantie is het natuurlijk altijd even inkomen, maar dankzij de goede voorbereiding, waaronder de vele oefenwedstrijden konden we al snel onze draai vinden en ging het prima.

Ik denk dat ik namens velen spreek als ik zeg dat de wedstrijd voor ons niet erg moeilijk verliep. Er werden veel goede aanvallen gemaakt, waardoor er vervolgens ook veel doelpunten kwamen. Met de verdediging ging het ook niet verkeerd, want na 25 minuten spelen was er door de tegenstander nog niet gescoord. Het stond dan ook met de rust 17-0.

De tweede helft ging het voor ons iets moeizamer. De doelpunten kwamen moeilijker en de aanvallen werden korter. De kansen van de tegenstander die eerst mis gingen, die vielen na een tijdje toch twee keer. Het lukte ons minder goed om te scoren. Toch hebben we in de tweede helft uiteindelijk nog 7 keer kunnen scoren. De tweede helft werd dus 7-2. Dit zorgde voor een eindstand van 24-2. Zeker geen saaie wedstrijd dus!

Het was een wedstrijd waarin veel kansen werden gecreëerd en waarin ook veel geschoten werd. Van de 129 kansen hebben we er 24 gescoord, wat een percentage van ongeveer 19% oplevert. Uiteindelijk heeft iedereen uit het team gescoord, wat natuurlijk ook een mooie overwinning is.

Ik ben tevreden over hoe de wedstrijd is gegaan en we gaan ons best doen om de komende wedstrijden net zo’n goede uitslag neer te zetten als deze wedstrijd.

Namens het team wil ik de wissels graag bedanken voor het invallen/reserve zitten en de supporters voor het aanmoedigen. Hopelijk zien we jullie weer bij één van de volgende wedstrijden.

Geschreven door: Carlijn (B1)