Verslag C2: “1 hele lange dame”

Zaterdag speelden we met het hele team uit in Almere. We begonnen met de vakken in de aanval: Lisanne , Nathalie , Zora , Cilla en verdediging: Lotta , Carlijn , Isabel , Lara en Rinske en Anne – Fleur begonnen als wissel. De wedstrijd verliep wel goed met veel onderscheppingen en veel kansen maar ze gingen d’r helaas niet allemaal in. Met als  eindstand 9 – 3.

De tegenstanders hadden 1 hele lange dame die daardoor ook super veel onderschepte en daardoor een moeilijke tegenstander was. Vlak voor de rust kreeg het aanvalsvak van Haarlem een vrije bal mee. Hij werd genomen en was raak maar de scheids beweerde dat de bal nog niet los was voor het fluitsignaal van rust dus helaas telde de scheids hem niet mee.

0-1 schot tegen Lara
1-1 doorloop Anne – Fleur
1-2 schot tegen Nathalie
1-3 doorloop tegen Zora
1-4 schot tegen Carlijn
1-5 doorloop tegen Lara
1-6 doorloop tegen Zora
1-7 doorloop tegen Anne – Fleur