Verslag C2: “Jarige Anne-Fleur brengt geluk!”

Zaterdag 20 januari 2018, Haarlem speelt thuis tegen Swift. Eerst kwam de scheids te laat. Ronald stond al klaar om het fluiten over te nemen. Maar de scheids was nog net op tijd om de wedstrijd te starten. Luuk was invaller en begon aan de kant en Isabel zat ook aan de kant.

En dit waren de vakken:
Eerste aanval: Anne-Fleur, Cilla, Nahalie en Lisanne
Beginnende verdediging: Rinske, Lotta, Carlijn, Lara

Al snel werd het 1-0 voor ons met een doorloopbal van Anne-Fleur die heel graag wilde winnen op haar verjaardag. Maar binnen een minuut stond het alweer 1-1. Toen stond het 1-2. En een tijdje daarna stonden we 1-3 achter. Maar toen kwam Anne-Fleur weer terug en maakte er 2-3 van met een kleine doorloopbal. Niet lang daarna stonden we weer 2-4 achter (het ging dus niet zo lekker). Toen scoorde Lotta met een uitwijkbal en stonden we weer 3-4. Vlak daarna scoorde Lotta alweer met een schot en werd het 4-4.  En vlak voor de rust maakte Anne-Fleur er nog even 5-4 van.

Na de rust werd het eerst 5-5. maar daarna werd het 6-5 door een doorloopbal van Rinske. Toen viel het weer even tegen; 6-6 > 6-7 > 6-8. Toen kwam Lotta met haar strafworp en werd het 7-8 en scoorde Lotta vlak daarna nogmaals met een doorloopbal 8-8. Als laatste scoorde Anne-Fleur nog met een doorloopbal en werd de eindscore 9-8 en hadden we gewonnen van Swift.

En onder de wedstijd werd er ook nog een coach van de tegenstander van het veld gestuurd en dacht iedereen dat het geluk bracht dat Anne-Fleur jarig was, omdat ons team nog nooit 9 punten heeft gehaald.

Geschreven door: Lara (C2)