Verslag C2: “Stel je voor…”

Stel je voor je loopt in bergen en je stoot je teen aan een rotsblok, en je zegt: “Auw dat doet pijn! Dan ga je er in geloven dat het echt pijn doet. Zo moet je niet denken in de wedstrijd, want als je tegen jezelf zegt dat het niet lukt, dan ga je daar in geloven! In het vak met: Rinske, Lotta, Isabel en Carlijn gebeurde dit een beetje aan het eind van de 1e helft. Toen lukte het maar niet om een goal te zetten. Maar na een positieve toespraak in de pauze gingen ze weer met volle vertrouwen de wedstrijd in.

We gingen de wedstrijd in met volle moed, maar wel met zenuwen omdat ze wel een gewaagde tegenstander hadden.

1-0 gemaakt door Anne-Fleur door middel van een doorloopbal.
En vlak daarna 2-0 door Cilla met een schot
2-1 was doorgelaten door Cilla
3-1 door Rinske met een doorloopbal
3-2 doorgelaten door Rinske
4-2 doorloopbal door Anne-Fleur

Rust………

4-3 doorgelaten door Zora
5-3 mooi afstandsschot van Lotta
5-4 doorgelaten door onbekend persoon

Nog 7 minuten op de klok en het werd steeds spannender!

5-5 doorgelaten door Lotta. Het was een grote kans dat de heertjes van Rinske en Lotta zouden scoren, dus hadden ze vooraf afgesproken dat als een van hen hem (de 5e tegentreffer, red.) door zou laten, ze samen het verslag zouden schrijven. Dus zitten we nu het verslag te schrijven en Anne-Fleur helpt gezellig even mee.

Gelukkig kregen we een strafworp mee en maakte onze heldin en de wedstrijdredder hem, en stonden we 6-5 voor!!! We hadden de strafworp de training daarvoor gelukkig goed geoefend. En zo wonnen we op het nippertje de wedstrijd en pikten de 2 punten mee!!!!!!

Geschreven door: Lotta, Rinske en Anne-Fleur (C2)