Verslag E2: “Gooi naar het kampioenschap…”

Afgelopen zaterdag wonnen onze kampioenen hun returnwedstrijd tegen een verzwakt Stormvogels. Het goede heertje van de vorige wedstrijd was er niet bij. Maar desalniettemin was het de eerste helft nog wel heel erg spannend. Halverwege stond het 1-1. Stormvogels weerde zich goed.

Maar na rust ging het bij onze kampioenen lopen en kregen de Stormvogels nog maar weinig kansen. Uiteindelijk werd het 9-1. Wat onze kampioenen wel niet doen voor een zakje chips… 😉

Het was weer een prachtige teamprestatie. Wie er scoort doet er niet toe, omdat er nu eenmaal iemand moet zijn die de bal verovert, iemand die op het middenveld de bal doorspeelt en iemand bij de paal die de bal in de korf gooit. En het is een beetje lastig om dat door één en dezelfde speler te laten doen (vooral als je niet mag lopen met de bal).

Met nog twee wedstrijden voor de boeg staan onze kampioenen fier bovenaan in hun poule, twee punten los van Rapid. Komende zaterdag tegen Rapid belooft weer een spannende wedstrijd te worden.

 

Geschreven door: Kees van den Berg