Volgende week Jantje Beton week

jantje beton 2014Zoals eerder aangekondigd gaan we weer collecteren voor Jantje Beton. Jantje Beton is een stichting die geld uitgeeft aan buitenspeelmogelijkheden voor kinderen. Dit vinden wij als sportvereniging erg belangrijk en daarom willen wij ons steentje bijdragen door te collecteren. De helft van de opbrengst zal naar de stichting gaan, de andere helft mogen wij als vereniging gebruiken. HKC Haarlem zal dit bedrag gaan besteden aan de jeugd(activiteiten).

We gaan collecteren met alle jeugdteams EN hun trainers.

De F, E en D teams lopen op dinsdag 14 februari. We verzamelen tussen 17.15-17.30 in de bomenbuurt (exacte locatie wordt nog bekend gemaakt). Om 18.30 verzamelen we in het clubhuis en sluiten we het samen af. De reguliere training op dinsdag komt hiermee te vervallen.

De C, B en A teams EN hun trainers gaan collecteren op woensdag 15 februari om 19.00 uur. We verzamelen dan bij de AH op het Soendaplein. Om 20.00 uur zijn we weer klaar.

Van alle trainers wordt verwacht dat zij meelopen met de collecte om de kinderen te begeleiden. Enthousiaste senioren en ouders zijn ook van harte welkom! Meld je dan even aan bij Pascaline of Lonneke, via l.j.vanhees@gmail.com.