Vrijwilligers Bedankt!

bedanktZonder onze vrijwilligers zou de vereniging niet kunnen voortbestaan. Het trainen, coachen en fluiten van teams, het clubhuis voorzien van drankjes en hapjes, het draaien van bardiensten, het regelen van de teamindelingen bij de bond, zorgen dat er elke week weer genoeg leden mee gaan om een wedstrijd te spelen, het binnen halen van sponsoren, het bijhouden van de website, het maken van de clubkrant… het lijstje kan zo eindeloos doorgaan.

In onze vereniging hebben we tussen de 60 en 70 vrijwilligers die op wekelijkse basis (en ja, velen ook op dagelijkse basis) bezig zijn met vrijwilligerswerk. Deze vrijwilligers doen dit omdat zij graag de vereniging willen helpen, en op deze manier hun steentje bijdragen. Al het werk dat zij verrichten (soms zichtbaar, soms niet) is hard nodig. Het is dan ook niet meer dan logisch dat er een vrijwilligersavond in het leven is geroepen, om deze vrijwilligers te bedanken.

pubquiz vrijwilligers
Op 2 april was er voor de vrijwilligers een pub Quiz georganiseerd, en konden zij eens heerlijk genieten van de drankjes en hapjes die voor hun waren klaargemaakt. De pubquiz werd geleid door een ware quizmaster, Wouter. Hij kon zelfs nadat hij het antwoord op een vraag al had benoemd (in plaats van de vraag zelf) nog snel een nieuwe leuke vraag bedenken die wij moesten beantwoorden. Uiteindelijk kon Kai’s Harem de taart in de wacht slepen! Hierna is er nog lekker geborreld door en met de vrijwilligers, en is de avond afgesloten. Het was een waar succes! Wie weet wat we volgend jaar gaan doen?

Bij deze nogmaals, vrijwilligers bedankt!