We gaan (weer) naar buiten!

Omdat korfballen er in de zaal voorlopig niet meer in zit gaan we weer buiten korfballen! Vorig jaar hebben we dat ook gedaan en het was leuker en ging beter dan verwacht. Ton heeft alle materialen weer terug gehaald (waarvoor dank) uit de diverse zalen naar ons sportcomplex. De jeugd kan weer lekker gaan korfballen. We starten op oudejaarsdag, vanaf 3 januari is het de bedoeling dat elk team op dinsdag of donderdagmiddag (tot uiterlijk 17 uur) weer kan trainen, die puzzel wordt nog uitgewerkt. Ook voor zaterdagen zoeken we activiteiten.

  • Oudjaarstraining (Vrijdag 31-12): C, D, E en F-jeugd van 14:00 tot 15:00 / A en B-jeugd van 15:30 tot 16:30. 

We hopen jullie te zien op de trainingen. Het is goed om elkaar te blijven zien en te sporten. Bij echt slecht en koud weer gaat de training natuurlijk niet door. Dit wordt dan via de team-apps doorgegeven. 

Tenslotte
De coronamaatregelen gelden zoals die door de overheid zijn gecommuniceerd (denk bijv. aan de groepsgrootte volwassenen). Het is duidelijk dat wij te maken hebben met snel veranderende en onvoorziene omstandigheden dus alles onder voorbehoud.Geschreven door: TC