We zijn weer begonnen!

Nu de zomervakantie is afgelopen is het korfballen weer begonnen. We gaan naast het trainen ook weer lekker wedstrijden spelen in competitieverband! Vanaf 24 augustus zijn er weer trainingen op ons eigen complex op de dinsdag- en donderdagavond. De trainingstijden zijn hier te vinden. Goed nieuws is dat het veld weer toegankelijk is voor iedereen. De kantine wordt momenteel opgeknapt en 4 september feestelijk geopend.

De KNKV heeft competitieschema bekend gemaakt in de app en het complete programma, standen en uitslagen zullen binnenkort ook op onze eigen website terug te vinden zijn. De veldcompetitie start op 11 september. Op 4 september zijn er oefenwedstrijden op ons eigen sportcomplex voor alle jeugdteams.

De indeling van de teams is aan het einde van vorig veldseizoen al doorgevoerd. De trainers zijn al met de teams aan de slag geweest. De TC is nu druk aan de slag om de laatste trainers en coach aan teams te koppelen. De TC zal binnenkort bij de jongste jeugdteams langskomen om kennis te maken met de (nieuwe) ouders en om een toelichting te geven op het reilen en zeilen binnen onze vereniging. Jullie krijgen hierover nog bericht. We kijken uit naar een mooi veldseizoen!

De meeste jeugdteams spelen de laatste competitiewedstrijd op 16 oktober, de senioren en de A1 spelen op het veld tot 30 oktober wedstrijden. Na enkele weken rust zal de zaalcompetitie van start gaan. Let op! Trainingstijden en dagen kunnen verschillen van de tijden op het veld. Informatie over de trainingstijden voor de zaal volgt nog.Geschreven door: TC